2024 Kia Cerato Sıfır Araç Fiyatları

2024 Kia Cerato Sıfır Araç Fiyatları

Toyota Corolla, Honda Civic ve Ford Focus’a yeni bir rakip var. Türkiye piyasasında özellikle Volkswagen Passat modelinin üretimden kaldırılmasıyla oluşan boşluğu gören Koreli araç devi Kia, 2024 sedan pazarını karıştırmaya niyetli. Kia’nın geçtiğimiz yıl pazara sunduğu ancak karmakarışık araç piyasasında pek fark edilemeyen Cerato modeli 2024 yılında çok daha iddialı. Firmanın açıkladığı Kia Cerato 2024 fiyatları da bu iddianın en önemli kanıtı niteliğinde.

1.6 litrelik 4 silindirli atmosferik benzinli motorlara sahip olan 2024 Kia Cerato modelleri sadece otomatik vitesli olarak satılmaktadır. 128 HP beygir gücüne ve 154 NM torka sahip olan Kia Cerato, özellikle Toyota Corolla modelini tahtından etmeye niyetli görünmektedir. Kia Cerato’nun Toyota Corolla ile birebir aynı teknik özelliklere (Motor ve şanzıman) sahip olması ve Corolla’dan çok daha uygun fiyatlara satılması aracı bu iddiasında adeta haklı kılmaktadır.

2024 Kia Cerato Fiyat Listesi

VersiyonFiyat Listesi
Elegance 1.6L 128 PS Otomatik1,340,000 TL
Prestige 1.6L 128 PS Otomatik1,490,000 TL

Oldukça geniş bir iç mekana sahip olan 2024 Kia Cerato modeli konfor açısından da rakiplerinden aşağı kalmadığını göstermektedir. Kia Cerato’nun hareketli ve şık ön konsolu, 7 inç büyüklüğünde multimedya ekranı ve Android Auto desteği, sürüş modu seçimi, direksiyonda bulunan vites kulakçıkları, anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği, otomatik açılan bagaj kapağı, 502 litre hacimli bagajı ilk bakışta göze çarpan özellikleri arasındadır. Yukarıda sıraladığımız pek çok özelliğin rakiplerinin en dolu donanım paketinde bulunduğunu ya da hiç bulunmadığını da belirtmeliyiz.

Sonuç olarak C segmenti Sedan bir araç alma niyetiniz varsa aynı özellikleri çok daha fazla para ödeyerek satın almak istiyorsanız siz bilirsiniz. Ancak yine de son kararı vermeden önce Türkiye’de söz sahibi diğer sedan modellere tanıdığınız şansı Kia Cerato modeline de tanımanızı ve aracı yakından inceledikten sonra son kararınızı vermenizi tavsiye edebiliriz.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Yeni Araba Modelleri Logo
Copyright 2024 © Yeni Araba Modelleri
Tüm hakları saklıdır.