2024 Honda Accord Sıfır Fiyatları

2024 Honda Accord Sıfır Fiyatları

Türkiye’de yaşanan hızlı fiyat artışına kurban giden Honda efsanesi Accord 2024 yılından daha umutlu. Özellikle araç piyasasında durma eğilimi gösteren fiyat artışları ve çip krizinin nispeten aşılması ile 2024 yılında gerilemese bile uzun süre artmayacak sıfır araç fiyatları Honda Accord modelinin 2024 yılına daha iddialı girmesini sağladı. Sedan modellerin giderek terk edildiği son dönemlerde Efsane sedan modeli Accord’a yeniden hayat veren Honda, duruşuyla, tarzıyla bir klasik haline gelmiş modelini yeniden piyasayla buluşturdu.

2024 yılında 190 HP beygir gücüne ve 260 NM torka sahip 1.5 litrelik turbo benzinli VTEC motorlarla satışa sunulan Honda Accord, Executive ve Executive+ donanım seçeneklerine sahiptir. Honda Accord modeliyle birlikte sunulan her iki donanım paketinin de premium seviyede donanıma sahip olduğunu zira Accord modelinin D segmenti bir araç olduğunu belirtelim. Aracın öne çıkan yönlerini el alacağız ancak önce Sıfır Honda Accord 2024 fiyatlarını sizlerle paylaşalım.

2024 Honda Accord Fiyat Listesi

VersiyonlarFiyat Listesi
Executive 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik2,189,500 TL
Executive+ 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik2,334,000 TL

2024 model Honda Accord, daha uzun ve geniş gövdesi, alçak tavan çizgisiyle güçlü bir dış tasarıma sahiptir. Krom kanat şeklindeki ön ızgara, far tasarımı ve sert havalandırma ızgaralarıyla modern ve dinamik bir dış görünüme sahip 2024 Honda Accord’un LED arka farları da dinamik görünüşünü tamamlamaktadır.

Geniş aks mesafesi ve ölçüleri sayesinde iç mekanda da oldukça geniş bir konfor alanı sunan 2024 Honda Accord, iç tasarımda kullandığı kaliteli malzemesiyle premium seviyede kalitesini hissettirmektedir. 2024 Accord’un üç katmanlı ön konsolu yana doğru kıvrılarak kapı panelleriyle bütünleşmektedir. Honda Accord modelinde deri ve ısıtmalı direksiyon simidi, istediğiniz sistemin direksiyondaki kumanda kollarına entegre edilebilmesi, 7 inç büyüklüğündeki dijital gösterge ekranı, 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, Honda SENSİNG, Apple Carplay ve Android Auto, ısıtmalı ve her yöne ayarlanabilir koltuklar, kablosuz şarj özelliği gibi pek çok premium donanım bulunmaktadır.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Yeni Araba Modelleri Logo
Copyright 2024 © Yeni Araba Modelleri
Tüm hakları saklıdır.