2024 Çankley Clzkc 003 Özellikleri ve Fiyatı

2024 Çankley Clzkc 003 Özellikleri ve Fiyatı

Türkiye otomobil pazarı, Çankley’in (Chang Li CL JP) yeni elektrikli aracı 2024 model CLZKC 003 ile yeni bir döneme giriyor. Bu yenilikçi araç, hem çevre dostu özellikleri hem de ekonomik fiyatıyla 2024 yılında alınabilecek en ucuz araba olarak dikkatleri çekmektedir. Uygun fiyatıyla bir motosikletten daha ucuz olan bu araç tam dört kişilik bir oturma alanına sahiptir.

Clzkc 003, 1.000 watt’lık güçlü bir elektrik motoruna sahiptir. Bu motor, araca maksimum 40 km/s hız imkânı sağlamaktadır. Bu hız, şehir içi trafik ve kısa mesafeli seyahatler için ideal bir hız olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle küçük yerleşim yerleri için ideal bir sürüş keyfi sunmaktadır. Ayrıca, 10 kWh kapasiteli bataryası sayesinde tek şarjla 100 km mesafe kat edebiliyor. Bu özellik, günlük kullanım için yeterli olup, sürücülere büyük konfor sağlamaktadır. Kısacası dolu batarya ile bir haftalık yol alabilirsiniz.

Çankley Clzkc 003‘ün en dikkat çekici yönlerinden biri de fiyatı. Sadece 1.200 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulan bu araç, elektrikli otomobillerin lüks birer ürün olmaktan çıkıp daha geniş kitlelere ulaşmasının önünü açmaktadır. Bu fiyatlandırma, özellikle bütçe dostu bir araç arayanlar için cazip bir seçenek oluşturmaktadır. Edindiğimiz bilgilere göre Çankley Clzkc 003 modeli 50.000 TL’den Türkiye’de satışa sunulacaktır. Özellikle elektrikli araçlardaki düşük vergi sayesinde bisiklet fiyatına 4 kişilik bir oturma alanına sahip bu modeli satın alabilirsiniz.

Clzkc 003’ün tasarımı, modern ve konforu ön planda tutan bir araçtır. Bu araç yağmurlu havalarda bile rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kompakt yapısı, dar şehir sokaklarında manevra yapmayı kolaylaştırmaktadır. İç mekân tasarımı ise sade ve işlevsel özelliklere sahiptir. Araç, temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde donatılmış olup düşük yakıt tüketimi arayanlar için son derece ideal bir seçenek olarak satışa sunulmaktadır.

Kapalı Mobilite Scooter modeli olarak geçen ve özellikle Çin’de yaşlıların en çok tercih ettiği elektrikli araçlar arasında yer alan bu araç kolay bir kullanım sunan fonksiyonlarla satışa sunulmaktadır. Özellikle kü.ük yerleşim yerinde işinizi kolaylaştıracak yapıda bir araçtır. Üç harfli marketler tarafından kullanılmaya başlanan bu araçlar 1.200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2024 yılının Ocak ayından itibaren ülkemizde satışa sunulacak olan 2024 Çankley Clzkc 003 (Chang Li CL JP) 1.200 dolar bir fiyatla ülkemize gelecek ve vergilerden sonra 50.000 TL’den satışa sunulacaktır. Hızlı şarj olma özelliğine sahip olan bu araç 2 saatte %35 doluma ulaşmakta ve 2 saatlik şarj süresiyle 35 km yol yapabilmektedir. Tam dolumda 100 km’ye kadar ulaşan bir menzile sahip olan bu araç son derece ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de bu araca sahip olmak için acele edin.

Bir yorum yazın...

Mustafa tarafından, 2024-03-07
Nasıl alabiliriz fiyatı 4kapılı olanı renk seçenegi
cevapla cevapla
Mustafa tarafından, 2024-03-07
4 kapılı olan modeli varmı
cevapla cevapla
Nuri koçak tarafından, 2023-12-15
Yokuş çıkarken performansı nedir?
cevapla cevapla
Ömer Aydın
2023-12-15
Tek kişilik kullanımda yokuşta bir sorun yaşatmıyor. Ama dört kişi binerse çekiş biraz düşüyor.
Yeni Araba Modelleri Logo
Copyright 2024 © Yeni Araba Modelleri
Tüm hakları saklıdır.